• JOYNA - Ett helt nytt lotteri!

Nu är försäljningen igång av Folkspels nya stora satsning JOYNA. Ett nytt, spännande lotteri med miljonchans varje vecka samtidigt som kan stötta Nosaby IF och ditt lag. Vad är JOYNA och hur säljs det? Prenumerationslotteri med dragning varje fredag och chans att vinna 10 miljoner. Digitalt lotteri 160 kr/månad (40 kr/vecka) varav 50 kr/mån går till Nosaby IF Ingen bindningstid, du kan avsluta när du vill Första dragning 7:e juni och första betaldag 27:e maj. Du kan köpa en lott via klubbens egen lottbutik som du når här . Här hittar Du också mer info hur lotteriet fungerar. Du som förälder och anhörig köper via sitt lag. Nosaby IF för 7 dagar sedan
  • Tung förlust mot Balkan

Balkan spräckte Nosabys hemmasvit genom att vinna med 2-1 i kvällens match på Nya Vallbjörka. Resultatet var inte rätttvist sett till matchen men Nosaby brände för många chanser samtidigt som Balkan utnyttjade Nosabymisstag. Nosaby inledde matchen mycket bra och kunde tagit ledningen i första min när Ayo kommer fri i vänsterinnerläge men Balkankeepern gör en fin benparad. Nosaby fortsätter trycka på och får utdelning i 10:e min när Ayo nickar in bollen från nära håll. Julian är sedan nära att öka på kort efter när han snappar upp en för lös bakåtpass men han får inte till chippen utan målvakten kan rädda till hörna. Efter den pigga starten tappar nosaby lite och bjuder in Balkan. Ayo går omkull i straffområdet men ingen straff utdöms. 1-0 står sig till paus som är i underkant. I andra halvlek borde det blivit straff när ett skott träffar en utsträckt arm men signalen från domaren uteblir. Istället kvitterar Balkan i anfallet efter när Gabriel Johnson snappar bollen efter misstag i nosabyförsvaret och 1-1 i 55:e min är ett faktum. Bara 6 minuter senare tar Balkan ledningen på ett målvaktsmisstag. Nosaby forcerar sista 25 min och skapar en del chanser. Närmast är Mike Andrews nick vid stolproten men Balkankeepern gör en bra räddning. Nosaby har en man mer sista kvarten när f d nosabyspelaren Lassine Traore får sitt andra gula men inget inget hjälper och Balkan håller undan till en 2-1-seger. Inte rättvist men Nosaby faller på sina egna misstag och att man inte utnyttjar spelövertaget och sätter chanserna. 3 poäng hade behövts i den jämna tabellen och nu väntar en tuff bortamatch mot IFK Simrishamn.Avspark 18 maj kl 14.00. A-Lag för 9 dagar sedan
  • Lilla Gärdscupen kommer på besök!

På lördag blir det stor folkfest på Nya Vallbjörka när Lilla Gärdscupen är tillbaka på Nya Vallbjörka. I år är det för killar och tjejer födda 2017 och 2018. Totalt kommer ett 80-tal matcher spelas på 4 planer från kl 09.00-17.00. Spelformen är 3 mot 3 och konceptet har utvecklats ett steg till när matcherna nu spelas med sarg. Det innebär att matcherna blir mer intensiva utan avbrott och killarna och tjejerna får röra bollen mycket mer. På förmiddagen spelar lagen födda 2017 och på eftermiddagen är det dags för lagen födda 2018. Nosaby deltar med 5 lag födda 2017 och 3 lag födda 2018 Vill Du uppleva sann fotbollsglädje så kom till Nya Vallbjörka på lördag. Nosaby IF för 10 dagar sedan
  • Räppe avgjorde sent

Nosabys segersvit bröts i kvällens bortamatch mot Räppe. Det var dock nära att Nosaby kunde hålla nollan för tredje matchen i rad men hemmalaget avgjorde sent i 87:e min med matchens enda mål. Resultatet var knappast rättvist då det var en typisk 0-0-match med få målchanser och mycket kamp. Nosaby kom till spel utan Ameer som var varningsavstängd medan Mbye var tillbaka efter skada och började på bänken. Philip Bengtsson-Hörnebrandt startade och ersatte Ameer. Första halvlek var en tät historia där inget av lagen släppte till några chanser. Den ojämna planen innebar att det var svårt att skapa något längs marken varför båda lagen slog långbollar som oftast enkelt togs om hand av försvaren. Nosabys bästa målchans var Ayos nick som hemmamålvakten tippade till hörna efter 14 min. Räppe hade ett par halvchanser på djupledsbollar men avsluten var svaga och 0-0 stod sig till paus. Inledningen av andra var fortsatt tillknäppt. Nosaby hade en del bra kombinationer men skapade inga riktigt heta chanser. Sista kvarten öppnade matchen upp sig lite när båda lagen blev långa och det blev ytor på mitten men de heta mållchanserna lyste med sin frånvaro och matchen såg ut att sluta 0-0. Tyvärr avgjorde Hamza Masovic matchen i 87:e min när nosabyförsvaret inte kom upp i press och Hamza kunde placera in bollen från straffområdeslinjen till 1-0. Nosaby satsade allt framåt i slutskedet men Räppe höll undan till lagets första 3-poängare för säsongen. Det var en snöplig förlust för Nosaby. Försvarsspelet var stabilt hela matchen igenom förutom vid målet. Dock var det uddlöst framåt och Ameer saknades offensivt med sitt driv. Vi hoppas att Nosaby kan ta tredje hemmasegern i nästa omgång mot FBK Balkan. Avspark 10 maj kl 19.00 på Nya Vallbjörka. A-Lag för 16 dagar sedan